Campionat Resistència Btt Valles 12 Hores Suspesa

Btt

02/08/2014

I Cursa Ultraresitència 12H en BTT del Vallès – Massi XC Series
Benvolguts participants , els organitzadors ens veiem en l´obligació de suspendre la cursa per falta d´inscipcions . Era una de les novetats d’enguany, una cursa de Ultraresistencia que no volia esser que un pròleg del que volem que sigui l’any vinent. Era un test per nosaltres per veure quins serveis son necessaris i quins son prescindibles i a la vegada per veure si el entorn on es cel.lebrava la cursa era l´ idoni.
Per nosaltres era molt important conèixer tot això ja que estem lluitant per a que l’any vinent això esdevingui Campionat, hi ha converses avançades per a que així sigui i volíem tenir un test per saber exactament que busca la gent amb una cursa d’aquestes característiques.
Doncs be, ens sap molt de greu, però ens veiem obligats a suspendre la mateixa, la falta d’equips per poder oferir una experiència interessant als participants, si be es cert que sabem d’alguns que estant a l’espera de tancar l´ equip, hem de prendre una decisió, i les expectatives que controlem no fa pensar en arribar en aquell mínim necessari per poder oferir quelcom interessant, i per respecte també als coorganitzadors en aquest cas Granja l´Ametlla ,amb la despesa de treball i energia que suposa preparar aquesta cursa també d´Ultraresistència per qui organitza decidim posposar aquesta 1ª edició i posar-nos a preparar millor la de 2015 .
Esperem que això no us perjudiqui en res, ben al contrari, el que volem sempre es oferir un producte a l’alçada dels nostres participants , patrocinadors i col·laboradors, i en aquesta cursa veiem que no podria esser així.
Tot i aquest entrebanc, no tenim cap dubte que aquest es un format interessant. Però això si, s’ha d’adornar amb altre contingut. Aquest el tenim clar, ja que em parlat amb molta gent tot intentant no arribar a aquesta situació, això farà que ens ajudi a replantejar la mateixa per oferir un producte encara mes interessant.
En definitiva, agrair-vos el vostre suport per tirar endavant “ La Challenge resistencia 3H BTT Massi XC Series ”, aquesta si va en molt bona direcció, i us prometem que prendrem nota per millorar en un futur en l’aposta per la Ultraresistencia.
En breus us fem arribar informació de la propera cursa que es celebrarà a Lliçà d’Amunt el dia 11 de Setembre al mati, on esperem que essent un dia festiu la convocatòria sigui molt i molt bona.
Moltes gracies i perdoneu les molèsties que aquesta renuncia us pugui ocasionar.

Previsión tiempo

14° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Relacionados

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.