1a Duatlo Accessible

Duatlón i Triatlón

10/09/2011

El proper dissabte 10 de setembre tindrà lloc a Gurb (Vic) el I Duatló Accessible, una competició pensada per a professionals, aficionats i principiants discapacitats, de qualsevol sexe i edat.


En ella es podrà competir individualment o en equip, combinant la carrera atlètica i el ciclisme. Sense cap barrera arquitectònica ni social, l’acte es dirigeix a tots aquells que vulguin participar amb aquesta festa de l’esport.

El Duatló, organitzat per la Fundació Nani Roma, comptarà amb la presència de reconeguts esportistes, entre els que destaca el mateix Nani Roma, Alex Crivillé, Isidre Esteve, Marc Coma, Carles Checa, David Checa y Lucas Cruz. 

Els participants que vulguin formar part de la carrera hauran d’inscriure’s mitjançant un formulari d’inscripció a través de la web www.fundacionaniroma.org indicant la categoria a la que volen participar i la organització s’encarregarà de muntar els grups.

Les categories estan dividides de manera individual per persones amb discapacitat, equips de dues persones, de tres persones, a la categoria de nens i tàndem per a persones invidents.

El recorregut es divideix en un primer tram a peu de 10 km o amb cadira de rodes de competició, un segon tram amb bicicleta de muntanya o handbike de 20 km i un tercer tram a peu, amb una cadira de competició o amb la cadira de rodes habitual de 2 km.

Al final de l’acte, s’oferirà un esmorzar i obsequis a tots els participants i es premiaran els guanyadors.

DIA: Dissabte, 10 de setembre de 2011
HORA: Sortida a las 10:00 hores. Recomanable arribada a les 9:00 para recollir dorsal i briefing de la carrera 
LLOC: Polígon Industrial a Gurb (Vic). Des de la C17, direcció Puigcerdà, agafar la sortida 179 direcció Gurb.
DISTANCIA: 2,5 km. 

Previsión tiempo

15° C

+info

Comparte evento

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.