IV Cursa de Na'Dalt 2013

Trail

26/12/2013

Reglament

1. Places limitades a 200 corredors per ordre d’inscripció. Les inscripcions s’obriran el dia 12/11/2012 i es tancaran el 23/12/2012. Afanyeu-se que ens les treuen de les mans!

2. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.

3. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.

4. El dorsal es podrà recollir a partir d’una hora abans de l’hora de sortida en el lloc de la cursa.

5. La sortida es donarà a la Plaça del Doctor Monmany de Sant pere de Torelló. La sortida als corredors es començarà a donar a 2/4 de 10 del matí. Caldrà recollir el xip i el dorsal almenys mitja hora abans de la sortida.

6. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de controls en els punts conflictius.

7. Hi haurà un habituallament líquid a meitat del recorregut.

8. La carretera de Bellmunt estarà oberta al trànsit però comptarà amb col·laboradors que controlaran el trànsit en els punts on la carretera es creua amb el recorregut.

9. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.

10. Hi haurà quatre categories masculines i femenines: Junior (de 14 a 18), Senior (de 18 a 39), Veterà (de 40 a 49) i Màster (de 50 en amunt). Al mateix temps hi haurà un premi per als primers classificats masculí i femení de la Vall del Ges.

11. La cursa és oberta a majors de 18 anys. Els menors d’edat, sempre que tinguin més de 14 anys, podran participar a la cursa presentant degudament omplert el dia de la prova el document d’autorització paterna que aquí us podeu descarregar. Si no es presenta el document o no està corretament omplert no es podrà participar. En cap cas s’acceptaran inscripcions de menors de 14 anys.

12. L’ordre de sortida de cada corredor així com l’hora seran publicats en aquesta web i una hora abans a la sortida.

13. Els corredors sortiran d’un en un cada 30” o cada 15” en funció del total d’inscrits (l’organització es reserva el dret de canviar la freqüència però es compromet a notificar-ho amb antel·lació).

14. No ens fem responsables dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.

15. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d’observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

16. Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

17. Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació (a més de ser vist com un porc a ulls de tothom).

18. Les condicions meteorològiques no suposaran en cap cas la suspensió de la prova, si neva encara serà més ben parit.

19. El fet de participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

 

Previsión tiempo

11° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.