Vallgor-Rally 2012

Btt

15/09/2012

 

La Vallgor-Rally és una prova de rally autèntica, com els enduros o rallys de motos o cotxes que es fan arreu.

La prova consisteix en fer dues voltes a un circuit de 10 quilòmetres i passar dues vegades per dos trams cronometrats de 5 i 3 kms. Els 10 quilòmetres de rally transcorren per senders, trialeres i camins amb desnivell tant de pujada com de baixada. Tindreu dos tipus de temps per fer el circuït de 10 kms. Un temps A, més curt i que per tant us farà anar més ràpid i un temps B, que us deixarà més minuts per poder fer els quilòmetres de manera més tranquila.

El resultat final de la prova ve donat pel millor temps fet després de sumar les dues parts cronometrades i les possibles penalitzacions o no, que tingui el corredor durant el recorregut del rally. Penalitzacions per no haver arribat a la zona cronometrada dins del temps establert o per arribar-hi abans d’hora.

No es tracta d’una cursa de descens i per tant, la bicicleta més adient per participar en aquesta prova és la de rally, tant rígida com de doble suspensió. És una prova que combina la regularitat, la resistència i el fons amb la tècnica i la velocitat.

Previsión tiempo

16° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.