Cursa de Families by CEF

Esqui Alpino

29/12/2019

L’esdeveniment, batejat com a “Cursa de Famílies by CEF”quedarà enmarcat dins el programa d’activitats exclusivament pensades per les famílies esquiadores i vistants de l’estació que es durà a terme aquell dia a La Molina.

La “Cursa de Famílies by CEF” es farà en un traçat cronometrat d’eslàlom gegant (GS) apte per tots els nivells a la zona de Torrent Negre (pista per concretar – Solell o Padró).

 

La Cursa serà gratuïta i oberta a totes les famílies que hi vulguin participar amb l’objectiu de passar una bona estona i conèixer altres famílies esquiadores de La Molina.

 

La “Cursa de Famílies by CEF” entregarà un munt de premis a les famílies participants. Des de premis als millors temps, a la família més nombrosa o a la família amb més generacions competint alhora.  L’entrega es farà al punt de trobada de la zona de cursa al acabar la mateixa.

 

Entre altres actes es preveu l’assistència d’un grup de Batucada per amenitzar la festa  i per acabar una xocolatada popular entre tots els participants.

 

L’entrega de dorsals es farà al local interior de pícnic del costat del Telecabina Cadí-Moixeró el dissabte 28 de 16 a 18hrs i pels que no puguin anar-lo a recollir allà; podran fer-ho directament el diumenge al punt de trobada de la zona de cursa.

 

Previsión tiempo

10° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.