Cursa La Marrana

Trail

30/09/2012

http://www.tmtiming.com/Live.html

1) ORGANITZACIÓ:

La Cursa està organitzada per el Club Excursionista MadTeam amb el suport de l’Ajuntament de Setcases i l’estació d’esquí Vallter 2000

2) INSCRIPCIONS:

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web de la cursa. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.

El dia de la cursa, és imprescindible presentar la Llicència federativa homologada per a curses d'alta Muntanya i acompanyada del DNI o document acreditatiu al recollir el dorsal.

El preu d’inscripció serà de 20 euros (federats), 26 euros (no federats) i 15 euros per als socis del Club Excursionista Madteam.

El període d’inscripció s’obrirà el dia 1 de juny de 2012 i es tancaran el dia 14 de setembre de 2012 o en arribar als 150 inscrits.

3) CRITERIS DE PARTICIPACIÓ:

Només podran participar a la Cursa, els participants que acompleixin els següents punts:

Ser titulars de la llicència anual apta per a la competició expedida per la FEEC, la FEDME o altres federacions estrangeres adherides a la UIAA o a la FSA. També podran prendre part de la cursa aquells corredors en possessió de la llicència temporal de la FEEC i els titulars de llicències de les federacions esportives que tinguin reciprocitat amb la FEEC (Triatló i Orientació).

Tenir l’edat mínima de 14 anys complerta. Els menors de 18 anys hauran d’aportar a l’organització de la cursa una autorització dels pares o tutors a l’hora de fer la inscripció.

4) PROGRAMA-HORARI

DISSABTE 29 DE SETEMBRE

  • 17:00-19:00h. Lliurament de dorsals i xips. Setcases.
  • 19:00h. Reunió informativa. Setcases

DIUMENGE 30 DE SETEMBRE

  • 07:00h – 08:15h.. Lliurament de dorsals i xips. Vallter2000.
  • 08:15h. Reunió informativa. Vallter2000
  • 09:00h. Sortida cursa.
  • 13:00h. Lliurament de premis, sorteig de material.
  • 13:30h. Tancament control arribada.

5) SERVEIS:

Cronometratge pel sistema Sportimming. Cada participant haurà de dipositar 20€ en recollir el xip que li seran retornats quan el torni a l'arribada.

Servei de guarda-roba

Servei de wc de l’estació.

Servei de begudes i menjar a l'arribada.

Dinar popular per els corredors i acompanyants.

Telecadires Enric Planella i Jordi Pujol Planella oberts per els acompanyants.

Ambulància de la Creu Roja situada a la sortida/arribada de la cursa.

6) CATEGORIES:

S’estableixen les següents categories:

DONES HOMES
Sub-23, de 18 a 22 anys Sub-23, de 18 a 22 anys
Absoluta, de 18 anys en endavant Absoluta, de 18 anys en endavant

7) PREMIS I TROFEUS:

Obtindran trofeus els 3 primers classificats de cada categoria descrita. 

Es donarà als/les corredors una bossa amb obsequis. 

Durant l’entrega de premis hi haurà sorteig de material.

8) RESPONSABILITATS:

El fet de participar, representa l’acceptació d’aquest reglament.

És responsabilitat dels participants portar l’equip i material adequat. També és responsabilitat de cada participant l’haver obtingut els coneixements teòrics i pràctics necessaris per poder participar, així com del seu propi estat físic.

9) OBLIGACIONS DELS PARTICIPANTS:

Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització. En cas de desobeir directrius de seguretat indicades per l’organització, el corredor serà desqualificat de la prova.

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

Llançar deixalles forà dels llocs designats desprès de cada avituallament o en qualsevol punt de la cursa serà motiu de desqualificació.

Tallar o escurçar el recorregut sortint de l’itinerari indicat serà motiu de desqualificació.

Els corredors que decideixin retirar-se hauran de comunicar-ho a l’organització a través del control més proper al lloc de la retirada i passar per meta.

Tots els corredors hauran de dur el calçat adequat per a realitzar la cursa. El corredor és el responsable de validar els temps de pas i de meta fent ús del sistema de cronometratge.

Els participants estan obligats a portar el dorsal facilitat per l’organització. Aquest es portarà en un lloc visible a la part davantera (pit) durant tota la prova i no es podrà doblegar ni retallar.

L’organització podrà demanar, si així ho creu necessari, un material mínim com malles, guants, ulleres de sol o jaqueta paravent.

10) INFRACCIONS:

Existiran tres tipus d’infraccions: lleus, greus i molt greus. Les infraccions lleus i greus es penalitzaran en temps de 3 minuts fins a la desqualificació. Les molt greus, significaran la desqualificació immediata del corredor.

11) RECLAMACIONS:

Les reclamacions es faran per escrit.

12) Model autorització menors 18 anys.

Descarrega el pdf per l'autorització a menors de 18 anys

13) INFORMACIÓ:

Director de Cursa: Xavier Villar Reyes (663989923)

Club Excursionista Madteam (610974558)

cursalamarrana@madteam.cat

Previsión tiempo

10° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.