IIIa Duatlo Accessible Fundacio Nani Roma

Duatlón i Triatlón

07/09/2013

TRODUCCIÓ
Duatló: Competició que combina la carrera atlètica i el ciclisme.
Accessible: Dit d'un lloc al que tot el món pot arribar o que és de fàcil accés.

Si combinem aquests dos conceptes dona lloc a la Duatló Accessible, un duatló que permet que tots els esportistes puguin participar sense diferència d'edat, de sexe ni de capacitat, una duatló que no té cap barrera ni arquitectònica ni social i que a tots junts ens serveix per a adonar-nos que en l'esport tots som iguals enfront de l'esforç i la perseverança.


      
LLOC
Gurb, Vic (Barcelona)
Des de la C-17, direcció Puigcerdà,
agafar la sortida 179, direcció Gurb.
Com arribar?   

 
DATA
Dissabte 7 de setembre 2013, sortida a las 5 de la tarda.
Es recomana arribar sobre les 15.30-16:00h per a  la recollida de dorsals i briefing de la carrera.
 
RECORREGUT
S'ha dissenyat un recorregut en el polígon industrial, tot asfaltat, la volta del qual té al voltant de 2,5 km. Es tractarà de donar les voltes corresponents al circuit per a completar les distàncies. Es muntarà una zona per a les transicions on els participants podran deixar les seves cadires, bicicletes, etc per als diferents relleus.

    TRES TRAMS:

  • un primer tram a peu de 10 km (aprox) o amb  cadira de competició.
  • un segon tram en bicicleta de muntanya de 20 km (aprox) o amb HandBike
  • un tercer  tram a peu de 2 km (aprox) o amb cadira de competició o amb la cadira de rodes habitual, que pot fer tot l’ equip junt.


 
SERVEIS I OBSEQUIS
S'oferirà un berenar  complert a tots els participants, després de la carrera, i es proveirà d'un servei de dutxes en un pavelló esportiu proper, per a qui ho desitgi.

S'entregarà una bossa amb articles de regal a tots els  participants i premis i obsequis per als vencedors de cada categoria.
 

CATEGORIES

  • INDIVIDUAL AMB DISCAPACITAT: dirigit a persones iniciades que practiquen esport habitualment, tant de HandBike como de competició. La mateixa persona realitzarà tots els  relleus. La organització pot  intentar aconseguir  una HandBike en cas que es desitgi  participar en aquesta categoria y no es disposi de ella.
  • EQUIPS DOS O TRES PERSONES: Dirigit a persones que practiquen esport ocasionalment, i que disposen de cadira de competició o de HandBike. L'organització li adjudicarà un company, entre els nostres convidats, i haurà de realitzar els trams amb cadira de competició o el tram de HandBike si disposa d'aquesta, o desitja que l'organització intenti facilitar-li una HandBike. És a dir, si disposa de cadira de competició, realitzarà els trams primer i tercer, i el company designat el segon relleu de bicicleta o al revés. Per a persones menys iniciades o amb discapacitat severa, la organització els hi pot adjudicar mes de un company per tal que entre tots puguin completar totes les distàncies.
  • NENS: per tal de que  els nens puguin participar, se'ls englobarà en la categoria d'equips, perquè puguin realitzar el tram o els trams que desitgin amb la seva cadira de rodes habitual, HandBike o cadira de competició.
  • TANDEM: Per a  persones invidents, realitzaran els trams de bicicleta en Tandem i a peu acompanyats per el guia.


Els participants, mitjançant el formulari d'inscripció, han d'indicar a quina categoria els agradaria participar i l'organització s'encarregarà de muntar els grups. Per a qualsevol consulta poden escriure a info@fundacionaniroma.org

Previsión tiempo

10° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.