III Duatló accessible d'hivern

Duatlón i Triatlón

26/03/2016

INTRODUCCIÓ

Duatló d’Hivern; Competició que combina l’esquí amb la carrera atlètica.

Accessible; Dit d'un lloc al que tot el món pot arribar o que és de fàcil accés. Si combinem aquests dos conceptes dóna lloc al Duatló Accessible d’Hivern, un duatló que permet que tots els esportistes puguin participar sense diferència d'edat, de sexe ni de capacitat, un duatló que no té cap barrera ni arquitectònica ni social i que a tots junts ens serveix per a adonar-nos que en l'esport tots som iguals enfront de l'esforç i la perseverança.

ASPECTES TÈCNICS

Dia: Dissabte 26 de Març 2016 a les 10h Lloc: La Molina - Pista el Bosquet - Pàrking telecabina d’Alp 2005 davant la cinta.

Programa:

10h Recollida de Dorsals, seguidament breeng explicatiu de la cursa

11-14h Duatló: primer cursa esquí, després córrer. 14-17h Entrega de premis, dinar, DJ, animació, espectacle amb el cotxe de Nani Roma, Tubbing, etc Preu: 10€ per participant, que inclou Forfait d'esquí (per ús a la pista el Bosquet), assegurança i dinar. Els acompanyants que no participen al Duatló i que desitgin quedar-se a dinar, poden comprar al web de Play&Train un tiquet per dinar de 5€. En ambdós casos la compra es fa per transferència bancària.

La Cursa: les dues persones de l’equip esquien i corren. La cursa consisteix en dues baixades d’esquí per cada participant a la pista d'iniciació del Bosquet i una cursa a peu, el temps de les dues proves es sumarà i donarà el còmput nal, de la següent manera: · Primer baixa esquiant el participant amb discapacitat, amb ajuda o no depenent del nivell d’esquí; Si no ha esquiat mai se'l baixarà amb Tàndem; el seu company d’equip baixa a continua ció. Es fa una segona baixada per cada participant. · Posteriorment l’equip completarà el tram que ha de fer a peu, això vol dir amb cadira de rodes o el que es necessiti. El tram serà asfaltat i d'una distància d'1 km aprox. ·

Material: Els participants al Dualtó han de portar roba d'esquí i el material necessari: esquís o snowboard, botes, guants, ulleres de sol, crema solar. Si la persona amb discapacitat no ha esquiat mai no ha de portar esquís o snowboard, i botes perquè se’l baixarà amb tàndem.

Categories:

INFANTIL FEMENÍ I MASCULÍ: Per nens i nenes menors de 12 anys

ADULTS FEMENÍ I MASCULÍ: Per a majors de 12 anys, sense límit d’edat. Obsequis: S’entregarà una bossa amb articles de regal a tots els participants i premis per als vencedors de cada categoria.

Altres activitats: A part del Duatló, s’ha previst una sèrie d’activitats en les que es podrà participar a més d’animació per la canalla. Es podran adquirir tickets per fer Tubbing. El Tubbing consisteix en un tobogan pel qual es descendeix assegut a l’interior d’un dònut gegant inat. Divertit i molt fàcil! http://estiu.lamolina.cat/contingut/tubbing_34/

Previsión tiempo

10° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.