7a Duatlo Llinars-Ginebró

Duatlón i Triatlón

15/03/2015

El 15 de març de 2015 es celebra a Llinars del Vallès la Setena Duatló Llinars-Ginebró.

L’esdeveniment és organitzat conjuntament per l’Escola Ginebró i l’Ajuntament de Llinars del Vallès. És una duatló de muntanya popular, oberta a tothom. La prova consta de tres parts.

La primera part de cursa a peu amb una llargada de 5,1 quilòmetres, des del Pavelló Municipal d’Esports de Llinars en direcció a la bàscula de Sant Antoni de Vilamajor. Anada i tornada.

La segona part és una pedalada en bicicleta de muntanya, des del pavelló on es fa la transició fins als voltants de Can Ferrerons, Can Miloca, Les Vinyes..., passant per les muntanyes del PN Corredor; el recorregut és d’uns 18,5 km.

La tercera part és una segona cursa a peu de 4 km. Sortint des de la zona de transició i seguint una part de la primera cursa a peu per acabar arribant a la línia de meta.

La sortida, que serà a les 10:30 h, la zona de transició i l’arribada estan situades a la plaça dels Països Catalans, anomenada àrea central de Llinars del Vallès, davant del pavelló poliesportiu.

Hi haurà diferents punts de control al llarg del recorregut, així com també zones d’avituallaments, líquids i sòlids; degudament indicats i assenyalats en el mapa en el dia de la cursa. Avituallament a la zona de transició, al circuit a peu i al circuit en btt.

Tots els participants rebran obsequis per la seva participació i també, un esmorzar al finalitzar la cursa.

Previsión tiempo

14° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.