Enduroc Burn 2016

Enduro

26/11/2016 a 27/11/2016

EnduRoc és una competició que se celebra habitualment el darrer cap de setmana de novembre amb l’objectiu que sigui la gran festa de final de temporada de l’enduro. Al EnduRoc tenen cabuda tots els pilots, des dels més petits, les joves promeses, els més professionals i, com no, qualsevol aficionat al enduro.

La cursa es desenvolupa a la finca de Les Comes, una magnífica finca al centre de Catalunya que disposa de tot el necessari per passar un cap de setmana d’Enduro amb totes les comoditats: zona d’acampada, aparcament, vestuaris, zona comercial i exposició etc …

La prova consta d’un recorregut d’aproximadament 40kms al qual cal donar dues voltes depenent de la categoria. Es tracta d’un format molt atractiu tant per als pilots més exigents com per als aficionats.

The RACE of CHAMPIONS (ROC) pretén reunir els millors pilots de l’any a nivell nacional i internacional per a la disputa de l’últim assalt de la temporada i que coroni el campió de campions, amb suculents premis en metàl·lic per als guanyadors.

Els pilots JUNIOR, on es troba el futur de l’especialitat, s’engloben en una categoria a part, el que permet una millor distribució dels participants en funció del seu nivell de pilotatge, en benefici del bon desenvolupament de la competició.

La categoria AMICS, amb diferents classificacions (veterans, clàssiques, etc.), inclou a tots els pilots aficionats que, per un dia, podran completar el mateix recorregut que la categoria Elit amb els seus 2 voltes. Sens dubte, un bon al·licient.

Previsión tiempo

10° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.