Manbike 3h 2017

Btt

26/08/2017

Un altre any i dins els actes de la festa major de Manresa, tornem a celebrar una altra edició de les 3 hores de resistència en BTT que tindran lloc el proper dissabte dia 26 d'Agost del 2017,  a les 17 hs.

Una prova on els corredors disputen per uns premis establerts, però, on el principal motiu es passar una tarda agradable amb els companys i/o familia. La situació privilegiada de l'estadi del Congost, permet gaudir d'un recorregut pla, ràpid i sense obstacles que dificultin la marxa, aspectes que visualment per al públic assistent són força atractius.

El preu de la inscripció és de 25 € pels federats i 29 € amb llicència de dia.  Categoria Promoció ; 15 € pels federats i 19 € amb llicència de dia.

Tots els socis del Club Esport Ciclista Manresà tenen un descompte de 5 €.

El preu inclou el sopar.  Tots els inscrits rebran una samarreta.

Data màxima d'inscripció dia 24 d'Agost a les 24 hs.

Per a fer les inscripcions cal apuntar-se aqui, recomanem però, llegir el reglament que acompanyem. 

Els menors de 18 anys caldrà que aportin el document d'autorització signat pels pares/tutors en el moment de l'acreditació, sense ell no es permetrà la sortida.

Al finalitzar l'acte hi haurà un sopar compost de fideuada i beure. Tots els assistents que ho desitgin podran comprar tiquets complementaris al preu de 6 €.

Previsión tiempo

14° C

+info

Comparte evento

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.