11a Cursa de Na'Dalt a Bellmunt

Trail

26/12/2021


Reglament


1. Places limitades a 250 corredors per ordre d’inscripció. Les inscripcions s’obriran properament i es tancaran el 23/12/2020 o al esgotar-se els dorsals. Estigueu al cas que volen!

2. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.

3. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.

4. El dorsal es podrà recollir a partir d’una hora abans de l’hora de sortida en el lloc de la cursa.

5. La sortida es donarà a la Plaça del Doctor Monmany de Sant pere de Torelló. La sortida als corredors es començarà a donar a les 9 del matí. Caldrà recollir el xip i el dorsal almenys mitja hora abans de la sortida del primer corredor.

6. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de controls en els punts conflictius.

7. Hi haurà un avituallament líquid a meitat del recorregut.

8. La carretera de Bellmunt estarà oberta al trànsit però comptarà amb col·laboradors que controlaran el trànsit en els punts on la carretera es creua amb el recorregut.

9. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.

10. Hi haurà quatre categories masculines i femenines: Junior (de 14 a 18), Senior (de 18 a 39), Veterà (de 40 a 49) i Màster (de 50 en amunt). Al mateix temps hi haurà un premi per als primers classificats masculí i femení de la Vall del Ges.

11. La cursa és oberta a majors de 18 anys. Els menors d’edat, sempre que tinguin més de 14 anys, podran participar a la cursa presentant degudament omplert el dia de la prova el document d’autorització paterna que aquí us podeu descarregar. Si no es presenta el document o no està correctament omplert no es podrà participar. En cap cas s’acceptaran inscripcions de menors de 14 anys.

12. L’ordre de sortida de cada corredor així com l’hora seran publicats en aquesta web i una hora abans a la sortida.

13. Els corredors sortiran d’un en un cada 20 segons (l’organització es reserva el dret de canviar la freqüència però es compromet a notificar-ho amb antel·lació).

14. Per protocols de seguretat (permetre el pas de l’ambulància en cas que calgués), la carretera de Bellmunt estarà tancada al trànsit de cotxes durant el transcurs de la prova (de les 9 del matí fins a la finalització allà les 11:30. Amb bici, a peu o amb un saltapic podreu passar tranquilament en tot moment,

15. No ens fem responsables dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.

16. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d’observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

17. Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

18. Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació (a més de ser vist com un porc a ulls de tothom).

19. El fet de participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

 

Previsión tiempo

11° C

+info

Comparte evento

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.