19a Puigcerda Fons

Esquí Nórdico

09/02/2020

Cursa aplaçada al dia 9 de febrer

REGLAMENT 19ª PUIGCERDÀ FONS

1-Normativa: Regiran les normes FIS adaptades a les característiques d’aquesta prova.

2-Dades de la cursa: Data: 26 de gener de 2020 Lloc: La Llosa

3-Modalitat: Tècnica Clàssica

4-Drets d’inscripció:

     PREU CURSA (25 i 10 km) 18 € Federat 20 € No Federat

     PREU CURSA (5 km i 2,5 km) 6 € Federat 8 € No Federat

     PREU CURSA FAMILIAR (per persona) 13 € Federat 15 € No Federat

5-Assegurança: Per a participar en qualsevol de les distàncies, és imprescindible la presentació de la Llicència d’una Federació d’Esports d’Hivern de la temporada en curs. En cas de no disposar de la mateixa, el preu de la cursa per a no federats inclou la llicència de dia del XCircuit Pirineus Nòrdic Esquí, vàlida exclusivament per al dia de la competició.

6-Inscripcions: Totes les inscripcions s’hauran de fer a l’enllaç www.tmtiming.com

7-Recollida de dorsals: Personalment el mateix dia de la prova, de 8 a 9 hores

8-Distàncies i participació:

     25 km Homes i dones, nascuts l’any 2003 i abans.

     10 km Oberta a totes les categories (Categoria Familiar)

     5 km Homes i dones, nascuts entre 2004-2007) i populars de major edat

     2,5 km Homes i dones, nascuts l’any 2008 i en endavant

9-Categoria Familiar: La categoria familiar només estarà inclosa a la distància de 10 km. Els requisits per a participar en aquesta categoria seran: a) El nombre mínim de participants per família ha de ser de 3 i un dels membres ha de ser, obligatòriament, pare o mare, avi o àvia. b) Es poden inscriure tants membres com es vulgui, però es comptarà la suma de temps dels 3 primers arribats. c) El participant que s’inscrigui com a membre de la categoria Familiar no podrà optar a premi de la distància. d) No es puntuarà a membres de la categoria familiar que no s’hagin desplaçat pels seus propis mitjans (no pulka, no cadireta, no motxilla)

10-Horaris:

     10:00 Sortida de les distàncies de 25 i 10 km a La LLosa

     10:15 Sortida de les distàncies de 5 i 2,5 km a La LLosa

     12:30 Repartiment de premis

     13:00 Tancament del control del segon pas de volta, al km 20

     14:00 Tancament del control d’arribada a La Llosa. Si algun corredor arriba a un punt de control després del tancament, no podrà continuar la cursa. Els corredors hauran de lliurar el dorsal i el xip en finalitzar la cursa. En cas contrari, hauran d’abonar-ne el seu cost.

11-Classificacions i Premis: Els premis es donaran als tres primers classificats, homes i dones, de totes les distàncies. També als tres primers equips de la categoria Familiar. Premis especials: Permi al participant de més edat Premi al participant de menys edat Premi al participant d’esport adaptat de cada distància Els podis de les distàncies curtes, per sota dels 10 km, estaran reservats per als nascuts el 2004 i endavant.

12-Organització: L’organització declina tota responsabilitat enfront dels participants, espectadors i tercers. Així mateix, es reserva el dret de modificar aquest reglament i el recorregut, o bé l’anul.lació de la prova en cas de força major. Fent la inscripció a la cursa s’autoritza a l’organització a la publicació dels resultats nominals i de fotografies a internet. El fet de prendre la sortida a cadascuna de les proves implica l’acceptació de totes les normes i responsabilitats inherents a les mateixes; tambe s’accepta que el participant està en condicions físiques per a fer el recorregut escollit.

13-Contacte: Per a possibles modificacions, podeu consultar el web www.pec.cat i també el web www.xcircuit.cat del XCircuit Pirineus Nòrdic Esquí.

Previsión tiempo

6° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Relacionados

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.